Big Shot, noul serial al lui John Stamos pe Disney +

Disney+ incearca sa se diversifice din ce in ce mai tare si sa seduca un public din ce in ce mai larg. Dupa surprinzatoarea WandaVision si Falcon and the Winter Soldier, fanii altor gen de seriale vor fi si ei incantati cu siguranta datorita serialului Big Shot.

Pe John Stamos, cei care adora serialele il stiu foarte bine. A fost vedeta serialului Full House, unde au aparut si surorile gemene ale lui Elizabeth Olsen.

Dar, in Big Shot, actorul interpreteaza un mare antrenor pentru campionatul de baschet, Marvyn Korn. Dupa ce a fost insa exclus, nu are de ales si trebuie sa antreneze echipa de baschet a liceului privat Westbrook. Cea mai importanta problema a sa insa este faptul ca trebuie sa formeze unele adolescente. Si pentru a putea fi la inaltime, ii lipsesc cateva calitati…

Trebuie deci sa isi puna la indoiala anumite calitatti, sa revada metodele sale de coaching, pentru a se adapta acestei situatii noi. Si la fel ca si in alte productii Disney, legaturile dintre ei se vor schimba de-a lungul episoadelor.

In casting ii regasim pe: Jessalyn Gilsig (din serialul « Vikings »), Yvette Nicole Brown (din jocul televizat « La grande imposture »), Richard Robichaux (din serialul «Forta Destinului»), dar si tineri actori debutanti foarte talentati precum Sophia Mitri Schloss ( din serialul « The Kicks »), Nell Verlaque (Nowhere), Tiana Le (No Good Nick), Monique Green (The Wrong Nanny), Tisha Custodio si Cricket Wampler (din serialul « About the boy »).

Serialul este realizat de catre Dean Lorey si David E. Kelley, cel care a lucrat si la Big Little Lies.

Sportul ocupa un loc de cinste, se pare pe platforma Disney +. In martie a mai fost lansat Mighty Ducks: Game Changers.

Lasă un răspuns