Cămașa victoriană – Ghid de bună purtare

O reminiscență a epocii neo-romantice, inspirată direct din anii 1800, cămașa victoriană este cea care va veni cu un plus de poezie pentru toate ținutele tale citadine. Se pare că va face concurență serioasă clasicii cămăși albe cu volănașele și dantela sa minunată. Este cea mai feminină și mai boemă și arată minunat în nuanțe de ivoire sau de alb clasic. Variantele sale în alb și negru sunt la fel de frumoase. Nu știi cum să o porți? Citește acest articol.

Cămașa victoriană cu un stil masculin-feminin. Contrar aparențelor, cămașa victoriană se poate purta și la un look minunat de tomboy. Este de ajuns dacă o vei purta cu o pereche de blugi slim negri, la o pereche de mocasini din piele și la o geantă din piele suede.

Cămașa victoriană versiune malul mării. Nimic nu se compară cu o salopetă din piele pentru a dedramatiza puțin aspectul cămășii victoriene. O poți purta cu o caschetă ca de marinar, la o eșarfă pe post de curea și la o pereche de teniși. Un look perfect pentru un week-end prelungit de mai.

Cămașa victoriană versiune nineties. Dacă îți dorești ca cea mai frumoasă cămașă victoriană să fie și cea mai trendy, nu ai mare lucru de făcut. Este de ajuns dacă o vei purta desfăcută peste un top în dungi și alături de o fustă tip pantalon cu un stil minunat nineties. Câteva bijuterii aurii și gata. Ai cea mai frumoasă ținută.

Un lucru e sigur. Cămașa victoriană nu se va demoda niciodată. Nu e de mirare, că doar se poate purta cu aproape orice, de la fusta midi până la blugi sau la o pereche de pantaloni cu un stil masculin. Se va înțelege de minune și cu cea mai frumoasă pereche de pantaloni scurți din piele.

Lasă un răspuns