Cele mai așteptate producții Disney ale anului 2020

Anul 2020 a inceput de ceva vreme si se anunta un film bogat in seriale noi, dar si in filme noi, mai ales in productii Disney. Deci oare ce ne rezerva anul 2020 in ceea ce priveste cele mai frumoase productii Disney?

Onward. Fara indoiala ca este cel mai asteptat film de animatie al anului 2020. Acest film ii va aduna in fata marelor ecrane atat pe cei mici cat si pe cei mari si va povesti aventurile a doi elfi frati care isi doresc cu orice pret sa stie daca a mai ramas ceva magie in lumea aceasta. Un film feeric cu o realizare impecabila.

Mulan. Este urmatorul live action cel mai important pentru Disney. Dupa ce avut mare succes in anul 2019 cu Regele Leu, Mulan se vrea un alt mare succes din domeniul desenelor animate. Una din cele mai mari eroine a desenelor animate, Mulan, ii astepata deci din martie pe toti nostalgicii la cinema.

Black Widow. Supereroinele au inca multe de spus si filmele cu ele sunt din ce in ce mai in voga. Mai ales cele care prezinta eroine care vorbesc despre girl power. Black Widow are deci si ea in sfarsit dreptul la propriul sau film. Si de data aceasta nu mai avea coechipieri masculini.

Soul. Pixar revine in forta cu un nou film. Aici vom regasi vocea lui Jamie Foxx si Tina Fey, care ne vor face cu siguranta sa meditam foarte mult la raportul cu sufletul nostru, dar si la moarte.

West Side Story. Este fara indoiala una din comediile muzicale cele mai asteptate ale anului 2020. Steven Spielberg s-a asociat cu Disney, pentru a realiza o noua versiune a acestui film. Un pariu destul de riscant, deoarece toata lumea stie filmul din 1961, un adevarat mosntru sacru al televiziunii.

Artemis Fowl. Artemis Fowl este un copil genial de 12 ani care este descendentul unei generatii intregi de criminali. Intr-o lume in care zanele trebuie sa se ascunda sub pamant pentru a scapa de rasa umana, Artemis va intreprinde cautare foarte importanta. Cu ajutorul garzii sale de corp, va gasi o categorie de zane care poate sa fie responsabila cu disparitia tatalui sau.

Si o veste buna pentru fanii Avatar, milioanele de fani adica ale celui mai rentabil film din istorie- lumea Avatar va avea trei noi filme, pe langa partea cu numarul 2. Chiar daca nu avem inca imagini sau trailere, stim ca proiectul lui James Cameron este unul foarte ambitios. Din acest moriv un nou film nu va aparea in 2020 ci in 2021. Cu siguratna ca merita sa asteptam…

Deci:Avatar 2 : 17/12/21.
Avatar 3 : 22/12/23.
Avatar 4 : 19/12/25.
Avatar 5 : 22/12/27.

Lasă un răspuns