Cele mai bune filme cu Brad Pitt

Brad Pitt este, fara indoiala, unul din cei mai celebri actori din lume. Un fizic ravasitor, viata privataa ultra-mediatizata, roluri iconice…iata cele mai bune filme cu Brad Pitt.

A River Runs Through It (1993). Acest film bulversant spune povestea a doi frati, Norman si Paul MacLean, crescuti la inceputul secolului conform regulilor bisericii prezbiteriene. Satui de atuoritatea tatalui lor, cei doi frati decid sa protesteze. Dar, drumurile lor se vor desparti deoarece Norman va alege arta scrisului in timp ce Paul va cauta riscul cu orice pret.

Interview With The Vampire (2004). Celebrul film al lui Neil Jordan ne scufunda, dupa cum ne spune si numele, in universul bautorilor de sange. In anii ’90, la San Francisco, un tanar jurnalist pe nume Malloy este prieten bun cu Louis de Pointe du Lac (Brad Pitt). Acesta din urma ii face o serie de confidente suprinzatoare. Atat de impresionat este Malloy ca ii cere sa il introduca in lumea lui, cea a vampirilor.

Oceans’s (2000). In trilogia lui Steven Soderbergh, Brad Pitt interpreteaza rolul lui Rusty, membrul unei gasti de hoti talentati si insolenti care dau lovitura dupa lovitura. Distributia este de cinci stele.

Troy (2004).Wolfgang adapteaza aici opera lui Homer. Pitt interpreteaza rolul lui Ahile, cunoscut pentru faptul ca este cel mai mare razboinic al epocii sale. Arogant, nesupus si autodeclarat invincibil, acesta este intr-o cautare perpetua a gloriei. Intriga se deruleaza in Grecia Antica cand survine rapirea Elenei de catre Paris, printul Troiei. Deoarece onoarea familiei sale este in joc, Agamemnon, rege puternic, aduna toate armatele grecesti pentru a veni in salvarea Elenei.

Inglorious Basterds (2009). Brad Pitt joaca in acest lung-metraj considerat de multi unul din cele mai bune ale lui Tarantino. O rescriere istorica care ne trasporta in perioada celui de-al Doilea Razboi Mondial. Pitt joaca rolul locotenentului Aldo Raine care formeaza un grup de soldati pentru a conduce actiunile impotriva nazistilor.

Lasă un răspuns