Cum poți fi șic și feminină în salopetă?

Salopeta este de ceva vreme încoace una din cele mai frumoase piese vesimentare, un adevărat must have pentru orice fashionistă înrăită. În sezonul primăvară-vară 2021 vrei să fii cea mai șic și cea mai feminină în salopetă? Nu este chiar așa de greu. Iată cum.

Poartă salopeta cu sandale cu toc sau cu pantofi eleganți. dacă nu vrei să arați ca o adolescentă în salopetă, atunci nu ar trebui să porți la ea teniși sau sneakerși. pantofii eleganți sau sandale cu toc te vor ajuta să ai cea mai feminină alură. Pantofi tip escarpen cu vârful ascuțit în nuanțe de roșu, cu ținte, cu paiete, sandalele în nuanțe pastelate sunt cea mai bună idee pentru a arăta minunat alături de o salopetă. Cu una din denim vei obține un contrast foarte interesant.

Pentru a contrabalansa puțin ținuta poartă la o salopetă în loc de tricou sau bluză o cămașă lejeră. Cele mai trendy cămăși sunt cele în carouri, cele cu un guler Claudine sau cu un guler tip lavalieră. Sau chiar cele cu dungi sau oversized. Cu o pereche de espadrile cu dungi sau balerini vei fi cea mai șic.

Alături de o salopetă de blugi, totul ține de contraste. Latura sa casual arată minunat alături de piesele vestimentare mai feminine pentru cel mai elegant look. O salopetă din denim închis va arăta de exemplu cel mai bine la un blazer sau la un trenci. Sacoul tip army este o altă idee bună. De pălărie ce zici?

Poți completa de minune ținuta cu ajutorul unei bijuterii mai impozante de tip statement. Un colier foarte colorat, o brățară mai groasă, cercei fanteziști, mai multe inele… ai de unde alege. Un ceas elegant, minimalist, poate completa și el de minune ținuta. Dar și bijuteriile de inspirație etnică.

Lasă un răspuns