Febra tricotajelor 2016 – 5 idei care să te inspire

Se pare că şi în noul sezon toamnă-iarnă 2016-2017, tricotajele vor fi peste tot. Dar cu siguranţă că cele oversize, ample, supradimensionate, XXL, loose sau boyfriend vor fi cele mai trendy.

Care sunt cele mai frumoase modele pe care va trebui să mizezi în acest sezon? Vei afla citind acest articol.

Cardiganul lung. Se pare că va fi vedeta noului sezon. Cardiganul amplu şi lung tricotat, pufos, cu torsade sau cu material amplasat la buzunare, cu inserţii de piele, cu mânecile lungi sau scurte este cel care te va urma peste tot în noul sezon. Poartă-l peste cămăşi, alături de blugi, peste o rochie tip pulover…

Puloverele tricotate oversize. Vor fi peste tot. Poţi miza în acest caz pe un model amplu, cu o croială oversize sau poţi lua un pulover cu două mărimi mai mari. Un pulover tricotat în nuanţe de roşu arată cel mai bine alături de o pălărie în aceleaşi nuanţe şi de blugi. Sau unul în nuanţe de roz bonbon de purtat cu o pereche de blugi în nuanţe închise.

Un pulover cu guler rulat XL. Puloverul cu guler rulat este foarte trendy de ceva sezoane încoace. Dar unul cu gulerul foarte înalt este cel care te va proteja cel mai bine de frig şi de vânt. Alege un model de pulover în nuanţe de roz pudrat pe care să îl porţi la cele mai frumoase modele de pantaloni din piele. Sau mai poţi purta peste o geacă de piele pentru cele mai frumoase ţinute.

Puloverele tricotate cu ochiuri mari, texturate şi cu torsade. Numite şi puloverele irlandeze, este in aliat fără pereche atunci când vrei să îţi fie cald şi să fii stilată în acelaşi timp. Pe sub o cămaşă arată cel mai bine.

Rochia tip pulover tricotată. Arată cel mai bine alături de cizme, mai ales alături de cele peste genunchi, foarte trendy în noul sezon.

Lasă un răspuns