Geca parka – Ghid de bună purtare 2021

Se pare că geaca parka este una din cele mai trendy geci ale sezonului primăvară-vară 2021. În acest sezon nou este cea care se reinventează și devine din ce ce mai frumoasă având un potențial fashion imens. Dovada în acest articol cu câteva propuneri de ținute.

Geaca parka versiune malul mării. Geaca parka este strâns legată de universul marin și se impune drept un must have pentru toate escapadele tale. Seara, când este mai răcoare poată o geacă tip parka în nuanțe de albastru închis la o pereche de blugi drepți ușor prespălați, la o cămașă albă și la o pereche de sandale cu platformă din lemn. Pune totul în valoare cu ajutorul unor ochelari de soare fumurii. Rezultatul? Un look foarte relaxat și casual dar extrem de trendy.

Geaca parka în versiune sportswear. În versiunea sa kaki, mizează pe o geacă parka cu un look urban foarte lejeră pe care să o porți la o pereche de runninggs couture și la un top cu găurele și cu un logo în stil nineties. Care este cheia acestui look? O fustă cu talia înaltă care va feminiza de minune ansamblul. Un look extrem de echilibrat care te va pune cel mai bine în valoare.

Geaca parka în versiune citadină. Geaca parka este cea mai bună alternativă la clasicul și indemodabilul trenci. Geaca parka poate să aibă cel mai sofisticat și mai glamour look cu condiția să o asociezi așa cum trebuie. Cel mai simplu- să o porți la un total look negru pe care să îl pui în valoare cu ajutorul unor sandale cu paiete și al unor cercei fanteziști. O ținută simplă dar eficientă pentru a pleca de la birou la restaurant sau la un eveniment mai special.

Fă din geaca parka aliatul tău de preț în această primăvară!

Lasă un răspuns