Huawei dezvăluie un nou P30 Pro cu EMUI 10 și Android 10 la IFA

La IFA 2019, Huawei a prezentat o noua versiune a modelului P30 Pro cu doua noi culori dar si cu un design in doua tonuri pe partea dorsala, in genul gamei Pixel de la Google. Aceasta noua versiune va fi lansata cu EMUI 10 (Android 10).

Huawei vine cu o multime de noutati in cadrul IFA 2019. Constructorul a dezvaluit aici noul sau SoC Kirin 990, noile casti Freebuds 3 dar si noile Huawei P30 Pro cu un design nou nout. Acestea vor fi primele smartphone-uri ale marcii care sunt lansate sub EMUI bazat pe Android 10. Modelele actuale vor avea dreptul la un update in zilele care vin.

IfA 2019: Huawei P30 Pro isi ofera un nou design si primeste EMUI 10
Noile Huawei P30 Pro se declina in doua culori noi – albastru si roz care afiseaza o aparenta in doua tonuri si mai ales un finisaj mai neted. La interior nu s-a efectuat nicio modificare. Regasim aceiasi compusi ca la P30 Pro clasic, in special un SoC Kirin 980, sprijinit de 8GB de memorie vie si o stocare de 128 GB. Acest telefon propune in egala masura un aparat foto cvadruplu. Marca a profitat de salonul IFA 2019 pentru a-si promova si mai mult noul sau EMUI 10 dupa oficializarea sa in luna august. Era ocazia perfecta de a confirma ca P30 si P30 Pro actuale precum si mai multe modele lansate inainte de sanctiunile americane vor primi in continuare actualizari bazate pe Android 10 cu aplicatiile Google incluse. Urmatorul Huawei Mate 30 Pro nu va avea dreptul la acest lucru. Una din cele mai importante modificari cu care EMUI 10 si Android 10 vin pe Huawei Pro Pro afecteaza aplicatia de camera foto. Ceea ce inseamna ca interfata a renuntat la skeumorphism, adica la acea interfata care imita pielea pe un aparat foto Leica. Aplicatia seamana acum foarte mult cu cea existenta pe telefoanele Honor.

Pentru moment nu cunoastem data oficiala de lansare a acestor doua noi modele de la Huawei insa cu siguranta vor mai aparea o multime de informatii noi in viitorul apropiat.

In ultima perioada, Huawei a trecut prin nenumarate probleme datorate razboiului economic dintre China si Statele Unite ale Americii, razboi ce a avut drept victima colaterala compania gigant cu sediul la Shenzen. Utilizatorii erau ingrijorati ca telefoanele lor nu vor mai primi actualizari, ca vor ramane pe vechea versiune de Android.

Insa Huawei a reusit sa demonstreze ca nu a stat degeaba in aceasta perioada si ca inca este dornic sa ramana printre primii constructori de smartphone-uri care aduc cea mai noua versiune de Android pentru utilizatorii sai.

Lasă un răspuns