Idei de ținute sporty șic în tendințe

Sezonul primăvară-vară 2021 este cel al celor mai frumoase ținute cu un stil sporty-șic. Un amestec surprinzător dar minunat de două stiluri foarte diferite, dar foarte cool și stilate în același timp. Iată câteva idei de ținute care să te inspire.

Un look elegant plus bascheți. Un sacou elegant în nuanțe de albastru cu o geantă asortată plus un top în dungi și o fustă tip trapez cu irizeuri va arăta cel mai bine alături de o pereche de bascheți cu platforme.

Un tricu cu un stil sporty și o pereche de pantaloni fluzi, cea mai câștigătoare combinație. Nu este foarte greu să transformi o ținută sport într-una foarte feminină. Secretul? Să alegi să faci cele mai frumoase asocieri. Un pulover cu un stil sporty, în nuanțe de gri cu mâneci cu detalii albe, arată cel mai bine alături de o pereche de pantaloni fluizi cu talie înaltă și de teniși albi.

O rochie de blugi plus o vestă cu imprimeuri tropicale. Cele mai sceptice își vor schimba părere cu siguranță când vor vedea ce bine arată împreună aceste două piese vestimentare. Un look plin de vitamină și foarte original pus în valoare de o pereche de ochelari de soare cu monturi albastre cu care nu ai cum să dai greș dacă mai porți la rochie și un papion. Nu uita să porți la ținută cea mai frumoasă pereche de bascheți.

O rochie cu guler Claudine plus bascheți din neopren. Un look sportswaer ideal? Cel compus dintr-o rochie albă cu guler Claudine, din cea mai colorată pereche de bascheți din neopren și o poșetă la fel de colorată. Stil și feminitate asigurate și un confort absolut.

Fusta tip pantalon plus bascheți pentru cel mai original și trendy look. O piesă vestimentar foarte în vogă, fusta tip pantalon va arăta foarte bine alături de o bluză în dungi și o pereche de Converse.

Lasă un răspuns