iPhone SE 2 – data lansării, preț și alte zvonuri

Daca iti doresti un iPhone XE sau un iPhone SE 2 atunci va trebui sa mai ai putina rabdare. Exista, fara indoiala, o cerere enorma pentru noul iPhone SE. iPhone-ul SE original a fost abandonat in septembrie 2018 lasandu-i pe fanii modelului in cautarea unui nou telefon de 4 inchi.

Un nou iPhone la mai putin de 500 de euro. Predictiile analistului Ming-Chi Cuo, facute la inceput de an 2018, erau destul de corecte. Acesta a sugerat faptul ca pe langa o serie de update-uri pentru iPhone X si o versiune mai mare cu un ecran OLED (acum cunoscute drept iPhone XS si XS Max), iPhone va lansa un iPhone mai ieftin in septembrie 2018. Doar ca noul telefon era un model de 6,1 inchi cu un ecran LCD. iPhone SE a fost abandonat in septembrie 2018.

Data lansarii lui iPhone SE 2. iPhone XR confirma zvonurile oficiale cu privire la o versiune mai mica a lui iPhone X, insa, iPhone XR nu inlocuieste gama SE. Atunci, se va lansa un iPhone SE2 ? Zvonurile sustin ca acesta va fi prezentat oficial la sfarsitul acestui an, la trei ani de la lansarea primei editii. Insa, unele rapoarte indica faptul ca un iPhone la un pret scazut ar urma sa fie lansat pe piata abia in primavara anului 2020, la un pret de 399 de euro. Se estimeaza ca Apple va vinde in jur de 30-40 de milioane de unitati in 2020.

In plus, un raport DigiTimes estima faptul ca un iPhone de 5,42 de inchi va fi lansat in 2020, asa cum declara de altfel si Blayne Curtis, un analist. Dupa acesta, noul iPhone va avea caracteristici asemanatoare cu iPhone 8.

Pretul lui iPhone SE 2. Ne asteptam ca iPhone SE 2 sa coste in jur de 399 de dolari adica 358 de euro.

Design. Design-ul este aproape identic cu cel al lui iPhone 8. Deci, ar trebui sa aiba un buton Home si nu Face ID. iPhone-ul SE din 2016 avea un ecran de 4 inchi si iPhone 8 masoara 138,4 x 67,3 mm. S-a sugerat faptul ca acest smartphone va beneficia de un ecran de 4,2 inchi. Vor fi propuse si variante noi de culoare precum auriu, argintiu si gri sideral.

Zvonurile sustin ca noul iPhone SE 2 va fi echipat cu un procesor A 13 si ca va beneficia de o memorie de 3 GB.

Lasă un răspuns