iPhone SE2 – lansarea, preț și alte zvonuri

Astepti cu nerabdare lansarea unui nou iPhone, a unei versiuni 2019 a modelului SE ?Atunci citeste acest articol pentru a afla mai multe informatii cu privire la cel despre care se spune ca este noul iPhone SE.

iPhone SE original a fost abandonat in septembrie 2018, lasand fanii aecstui model in cautarea unui nou smartphone de 4 inci. De mentionat faptul ca iPhone SE2 costa dublu fata de cat a costat iPhone SE la lansare.

Pretul lui iPhone SE2. Este normal sa ne asteptam ca pretul lui SE2 sa fie acelasi cu cel al lui SE in momentul lansarii sale. Singurul motiv care ar justifica o crestere a pretului ar fi o schimbare semnificativa a design-ului. Daca, efectiv, noul iPhone SE se dovedeste a fi o mini versiune a lui iPhone X, atunci ne-am putea astepta la un pret mai ridicat.

Data lansarii a lui iPhone SE2. iPhone XR confirma zvonurile originale ale unei versiuni la un pret mai scazut a lui iPhone X al carui lansare a fost prevazuta petntru 2018, insa, XR nu inlocuieste SE asa cum se zvonea. Este posibil ca SE2 sa apara anul acesta, cat de curand, la trei ani de la lansarea primei editii. Ar putea fi anuntat in cadrul WWDC din iunie, cine stie…

Design. Un raport chinezesc datand din februarie 2018 indica faptul ca noul iPhone SE2 ar adopta un design similar cu cel al lui SE. Cu toate acestea, va avea un ecran mai mare, de 4,2 inci. Acelasi raport indica faptul ca va pastra forma clasica a unui iPhone si butonul Home pentru citirea amprentelor digitale. iPhone SE din 2016 avea un ecran de 4 inci si cantarea in jur de 113g. Noul SE ar putea sa fie la fel de zvelt ca iPhone 8, 7,3mm. O alta previziune, luata dintr-un raport efectuat de Macotakara, afirma faptul ca iesirea pentru casca va disparea. Noul iPhone Se va fi disponibil in culorile argintiu, auriu, gri sau roz auriu.

In ceea ce priveste caracteristicile tehnice, iPhone SE2 ar trebui sa functioneze cu un procesor A10 Fusion, la fel ca iPhone 7. Acest procesor A10 Fusion va fi combinat cu 2GB RAM si cu un spatiu de stocare de 32GB ROM sau 128. Aparatul foto al noului iPhone cuprinde un senzor FaceTime de 5MP sau de 7MP cu Flash Retina, in locul unuia de 1,2 MP al actualului SE. Se pastreaza camera foto de 12 MP.

Bateria va fi usor mai puternica, trecand de la 1640 mAh la 1700 mAh ceea ce s-ar putea dovedi necesar pentru a alimenta ecranul de 4,2 inci. Noul iPhone SE nu va fi un produs far al celor de la Apple, nu trebuie sa ne asteptam sa fie dotat cu ultimele tehnologii de pe piata. Se pare ca functionalitatile vor semana cu cele regasite pe iPhone 8 Plus. Functionalitati precum Face ID. Noul iPhone SE2 ar putea oferi o incarcare fara fir datorita unui spate din sticla insa acest lucru ramane de vazut.

Lasă un răspuns