Modele de topuri must have pentru vara aceasta

Moda iernii cu puloverele sale groase și cu paltoanele sale călduroase este departe de foarte mult timp. A trecut deci vremea când te acopereai din cap până în picioare pentru a face față iernii de afară.

În sezonul estival 2021, cele mai frumoase modele de topuri sunt cele care te ajută să te dezvălui și să îți pui cel mai bine bronzul în valoare. Iată care sunt modelele must have pe care ar trebui să mizezi.

Topul Bardot. Este un top retro, romantic, sexy și senzual, foarte feminin care te ajută să îți dezvelești umerii. Topul cu umerii dezgoliți, rebotezat Bardot pentru a se face referință la cea mai sexy vedetă a anilor 1960, este un top paradoxal, care te îmbracă dar nu prea. Uni, cu imprimeuri, cu dungi sau brodat arată minunat atât alături de o fustă midi cât pantalonii scurți din blugi.

Topul cropped. O reminiscență a anilor 1990, topul cropped este topul scurt care se oprește brusc deasupra buricului. Este un must have al sezonului estival care se poate purta, indiferent de stil și de gusturi. Dar dacă vrei să îl porți fără să îți dezvălui buricul, îl poți asocia la piese vestimentare cu talia înaltă. Sau îl poți purta peste o cămașă.

Topul din dantelă. În această vară trebuie să te joci cu cele mai frumoase materiale și să porți un top din dantelă pentru cele mai rafinate și mai delicate ținute. Se potrivește tuturor stilurilor, de la cel șic și elegant până la cel mai boem sau gipsy. Poți purta un top în întregime din dantelă sau să alegi un top cu detalii din dantelă. Culorile mai neutre precum albul, cremul sau bleumarinul sunt cea mai bună idee.

Topul cu paiete. Este un top sublim și luminos care se poate purta ziua alături de balerini și blugi și seara alături de o fustă și de cei mai eleganți pantofi.

Lasă un răspuns