Once Upon a Time… in Hollywood – în ce alte filme ale lui Tarantino ai mai văzut acești actori?

Film dupa film, Quentin Tarantino, adora sa isi regaseasca banda, sau mai degraba “gang”-ul sau. Dupa cum o numeste si el insusi in genericul filmului. Iar noul sau film, « Once Upon a time in …Hollywood”, nu face exceptie de la regula.

Leonardo DiCaprio. In “Django Unchained”, avea rolul lui Calvin Cadie, aka Domnul Cadie, proprietarul plantatiei Candyland din Mississipi. Iar in “Once Upon a Time ..in Hollywood”, acesta intra in pielea lui Rick Dalton, un actor de western aflat in declin.

Brad Pitt. In filmul “Inglorious Bastards”, acesta avea rolul locotenentului Aldo Raine, un vanator de nazisti. Iar in « Once Upon a Time in… Hollywood », are rolul lui Cliff Booth, o dublura de cascadori, soferul si prietenul lui Rick Dalton. De notat si rolul sau din “True Romance”, tot sub aripa lui Tarantino.

Kurt Russell. Foarte bun in fillmul “Kill Bill 2”, actorul a mai jucat pentru Quentin Tarantino in “Masina mortii”, unde a avut rolul lui Stuntman Mike si “The Hateful Eight”. In noul film, “Once Upon a Time… in Hollywood” este seful cascadorilor, Randy, care intra in contact si cu Randy si Cliff.

Zoë Bell. Dublura lui Uma Thurman, Mireasa din Kill Bill, aceasta a avut un rol foarte bun in “The Hateful Eight”, “Django Unchainded” si “Masina mortii”. In “Once Upon a Time… in Hollywood”, este responsabila cu filmarea si cu supervizarea cascadelor din adevaratul film.

Bruce Dern. In “Django Unchained”, acesta a avut o aparitie tulburatoare. A mai colaborat apoi cu Tarantino la “The Hateful Eight”, in rolul unui general refugiat la Minnie. L-a inlocuit mai apoi pe regretatul Burt Reynolds in “Once Upon a Time… in Hollywood”.

Michael Madsen. Comediantul este un actor foarte fidel lui Quentin Tarantino si filmelor sale, inca de la “Reservoir Dogs, filmul sau cult, in rolul lui Mr. Blonde. In « Kill Bill », acesta a avut rolul lui Budd, alias Sidewinder, singurul membru masculin al Viperelor asasine. A mai fost apoi Joe Gage spus si “Cowboy” in “The Hateful Eight” inainte de a primi un rol si in “Once Upon a Time… in Hollywood”.

Tim Roth. La fel ca si Michael Madesn, Tim Roth, britanicul, este printre primii care face parte din banda lui Tarantino. A jucat in « Pulp Fiction » si « Django Unchained » si se reintalneste cu producatorul 20 de ani mai tarziu, in « The Hateful Eight ». Dar in “Once Upon a Time… in Hollywood”, apare in generic, nu pe ecran, drept “cut”, adica taiat la montaj.

Lasă un răspuns