Sezonul 2 al serialului The Haunting of The Hill House se anunță mai terifiant decât primul

Celor care le-a placut primul sezon al serialului The Haunting of The Hill House le dam o veste buna. Serialul se reintoarce cu sezonul 2. Intitulat The Haunting of Bly Manor, acesta ar trebui sa fie difuzat pe Netflix incepand cu anul 2020. The Haunting of The Hill House a inceput sa fie difuzat in 2018 pe Netflix si a fost un succes in randul serialelor horror. Un serial care ii ofera lui Netflix capcitatea de a straluci in materie de seriale horror.

Chiar daca Nettlix a decis sa adapteze serialul in antologie si, cum face in ziua de azi, American Horror Story, The Haunting of The Hill House va spune o poveste noua cu fiecare sezon in parte. Sezonul 2, intitulat The Haunting of Bly Manor se dezvaluie incetul cu incetul si promite o continuare la inaltimea asteptarilor fanilor.

Povestea sezonului 2. In acest al doilea sezon Netflix se inspira din opera scriitorului Henry James, The Turn of the Screw, aparuta in 1989. Aceasta opera spune povestea unei tinere guvernante, angajata de un celibatar putred de bogat pentru a avea grija de nepotul si de nepoata sa, Flora si Miles, intr-o locuinta izolata situata in mediul rural. La scurt timp de la sosirea sa, tanara femeie incepe sa aiba halucinatii. Comportamentul celor doi copii devine la randul sau din ce in ce mai straniu si guvernanta afla ca predecesoarea sa a decedat in circumstante misterioase. Creepy.

Opera, extrem de apreciata de fanii filmelor horror a inspirat numeroase adaptari la cinema si pe micul ecran. Printre ele, The Other cu Nicole Kidman care nu respecta in totalitate subiectul cartii.

Distributia serialului The Haunting of The Hill House. Se pare ca antologia The Haunting ajunge sa apropie din ce in ce mai tare de conceputl American Horror Story. Dincolo de faptul ca si-a propus sa spuna o noua poveste in fiecare sezon, The Haunting ar trebui sa pastreze o parte din distributie la fiecare sezon. Sau cel putin asta lasa sa se inteleaga din primele episoade. In luna iunie, talentata Victoria Pedretti, aka Nell Cran din sezonul 1 isi anunta reintoarcerea pe Instagram pentru sezonul 2 al serialului The Haunting.

Actrita va juca rolul principal in acest serial, cel al guvernantei despre care vorbeam. Oliver Jackson-Cohen va face si el parte din distributie. O distributie promiatoare care anunta un sezon 2 la fel de terorizant ca si primul.

Lasă un răspuns