Slăbire – Știi cum poți evacua grăsimile?

Atunci când ţii un regim sau atunci când vrei să îţi stabilizezi greutatea, este foarte important să elimini toate grăsimile din organism. Pentru a face asta, ai nevoie de o alimentaţie specifică. Un mod de viaţă sănătos, dar şi o activitate fizică regulată sunt şi ele cele mai bune opţiuni atunci când vrei să scapi de grăsimile în exces.

Consumă fără excese fructele şi legumele bogate în fibre care pot stimula tranzitul intestinal şi care pot favoriza eliminarea. Cele care conţin potasiu, morcovii, cartofii, ceapa sau ciupercile sunt şi ele cele mai bune.

Cerealele care sunt prezente în pâine sau în alimentele feculente conţin şi ele numeroase fibre şi participă la arderea de grăsimi în organism. Fructele precum nucile, migdalele, nucile de caju sau arahidele dar şi fructele uscate care conţin magneziu sunt şi ele foarte eficiente atunci când vine vorba despre combustia de grăsimi celulare.

Fibrele şi oligoelementele sunt necesare atunci când se efectuează un drenaj al ţesuturilor de grăsime iar mineralele şi vitaminele precum zincul sau vitamina C pot să degradeze şi ele grăsimea din celule.

Băuturile joacă şi ele un rol esenţial atunci când vine vorba despre eliminare. Apa minerală, plată sau gazoasă, dar şi sucurile de legume sau de fructe sunt cele care pot elimina toxinele din organism. Nu trebuie să se consume sucuri carbogazoase foarte bogate în zahăr şi aditivi.

Iar pentru a optimiza la maximum eliminarea de grăsimi şi pentru a tonifia silueta, activitatea sportivă regulată este esenţială.

Cea mai bună alegere? Cardio trening fără doar şi poate. Este cel care poate accelera combustia de grăsimi, care acţionează asupra unor muşchi foarte numeroşi şi care poate sculpta abdomenul la perfecţie.

Poţi miza însă şi pe mersul rapid, pe înot, dar şi pe exerciţiile specifice pentru a antrena muşchii.

Cu alte cuvinte, trebuie să limitezi produsele care conţin foarte mult zahăr şi sare şi să favorizezi produsele naturale doar.

Lasă un răspuns