Soulmates, în căutarea sufletului pereche pe Amazon Prime Video

Platforma de streaming, a adaugat de curand, in 8 februarie, un nou serial in catalogul sau. Un program antologic care exploreaza cautarea iubirii intr-un viitor apropiat. Care ne duce cu siguranta cu gandul inspre Black Mirror.

Cum se intalnesc mai noi oamenii sau cum se formeaza cuplurile? Unii vor zice ca prin intermediul retelelor sociale consacrate special acestui subiect, asta e sigur. Si chiar daca metoda s-a simplificat putin, cu un numar infinit de matches, disponibil cu un singur swipe, unii sunt de parere ca nu este atat de usor sa iti gasesti aici sufletul pereche, ba chiar ca este foarte complicat.

Si cum ar fi daca ar exista un test pentru a afla cu cine suntem compatibili cu adevarat? Acest lucru si-l imagineaza serialul Soulmates.

Realizat sub forma unei antologii, cu sase episoade care spun sase povesti diferite, acest serial ne duce cu 15 ani inainte, in viitor, pe vremea in care societatea Soul Connex a dezvoltat efectiv un test care permite sa iti gasesti sufletul pereche 100% fiabil. Persoanele care trec acest test, descopera literalmente persoana, pe cel sau pe cea care o vor iubi cel mai mult in aceasta viata, cu conditia bineinteles, ca aceasta jumatate sa fi trecut si ea testul. Atunci cand potrivirile sunt facute, indivizii trebuie sa faca o alegere- sa plece sau nu in cautarea sufletului pereche.

Cea mai mare iubire este si cea mai buna?

Cel putin acest lucru il pune in dezbatere acest nou serial. Este cu adevarat o idee buna sa pleci in cautarea sufletului pereche?

Deci acest serial nu are nimic din comediile romantice clasice. Este mai degraba un serial distopic care ne duce cu gandul la un alt serial antologic- Black Mirror. Si mai bine ar fi sa nu te atasezi de personaje, deoarece in fiecare episoade se vor schimba…

Lasă un răspuns