Știi care sunt cele mai frumoase combinații de încercat?

Atunci când sezoanele sau tendințele se schimbă foarte repede, este destul de dificil să îți dai seama care sunt combinațiile care trebuie să fie încercate sau cele care ar trebui evitate. N u-i așa? Citind acest articol vei afla care sunt tendințele de urmat neapărat.

Dacă azi știi deja că topul Bardot, nuanțele de pastel, geaca bomber sau blugii kick flare sunt cele mai în vogă tendințe ale sezonului, vei afla în acest articol și care sunt cele mai frumoase combinații de realizat cu ajutorul lor. Care sunt deci cele mai în vogă combinații ale momentului?

Espadrilele alături de o geaca bomber. Geaca bomber este piesa vestimentară care merge cu aproape orice, de la pantofi cu toc, până la bascheți sau sandale tip gladiator. Dar în sezonul primăvară-vară 2021 va trebui să porți geaca bomber alături de cele mai frumoase espadrile. Două piese vestimentare care se potrivesc de minune pentru a obține un minunat look casual pentru orice circumstanță.

Pastelul cu tușe de gold. Să vorbim acum despre culori. Pastelul este o tendință foarte prezentă în cele mai recente colecții ale sezonului primăvară-vară 2021. Dar oare nu este puțin cam fad? Pentru a-l pune puțin în valoare, va trebui să apelezi la strălucirea auriului. Deci dacă vrei să porți o rochie pastelată trebuie să o porți cu accesorii aurii. O ținută mai cuminte va deveni astfel mult mai bling bling.

Topul Bardot alături de o pereche de blugi kick flare. Bootcut, flare sau kick flare? Cei kick flare sunt cu siguranță cei mai trendy blugi ai momentului, la fel ca și topul Bardot. Cu umerii dezgoliți și cu cele mai frumoase volănașe, topul Bardot este cel care te va ajuta să fii cea mai feminină și mai seducătoare în același timp. Dar și cea mai sexy în blugi.

Lasă un răspuns