Tendința etnică, cea mai în vogă în acest an

Frumusețea tribală a reginelor din Africa se invită în dressingul tău pentru a fi cea mai frumoasă în oraș. Alura couture sau urbană se îmbogățește cu cele mai frumoase imprimeuri safari, aztece, exotice sau cu referințe amerindiene. Un spirit couture ca de Dakar.

Despre ce vorbim mai exact? Despre haine inspirate direct din frumusețea tribală și autentică a reginelor din Africa, îmbrăcate ca de un safari, de imprimeuri animaliere sau etnice, toate puse în valoare de accesorii din piele, rafia sau bronz.

De unde vine această tendință? Dintr-un amestec minunat de influențe coloniale și haine inspirate direct din artizanatul african.

Cui se potriveste acest stil? Celor care adoră stilul couture, unic pus în valoare de materiale minunate, de culori vii și de pantofi cu toc.

Punctele forte ale acestui stil. Aici vorbim despre imprimeul wax, despre culori pământii, despre motive etnice minunate, despre amestecuri si acumulări minunate.

Cum se poartă? Cel mai bine ar fi să privilegiezi tonurile naturale sau picante care se potrivesc de minune cu cele mai strălucitoare motive. Trebuie să mizezi pe piese de bază din dressing, clasice precum vestele sau fustele drepte pentru a tempera cele mai colorate si mai puternice imprimeuri.

Alege deci un imprimeu mai puternic, de genul celui wax pe care să îl porți la negru sau la kaki. Vei obține cu siguranță cea mai șic și mai frumoasă ținută.

Dacă vrei să fii însă mai exuberantă și să arați exact ca și o regină africană, poartă haine cât mai voluminoase, mizează pe suprapuneri, pe tendința mix and match și pe cele mai frumoase imprimeuri pe care să le combini așa cum vrei.

Cele mai frumoase accesorii sunt cele din lemn, inspirate din stilul seventies. Sau poți arăta minunat cu o eșarfă din mătase înnodată în păr.

Lasă un răspuns