Tendința glitter, cea mai sclipicioasă tendință a anului

O tendinţă foarte la modă în anii 2000, tendinţa glitter revine în anul 2016 şi este gata să îţi invadeze dressingul. Eşti gata să porţi cele mai frumoase şi mai strălucitoare haine zi de zi? Iată care sunt piesele vestimentare must have.

Rochia cu paiete sau sclipici. Rochia cu paiete nu se mai poartă doar de sărbători. Poart-o atunci când vrei sau atunci când vrei să intri în spiritul sărbătorilor. Seara arată de minune alături de un blazer slim fit şi de o pereche de pantofi babies lăcuiţi. Ziua o poţi purta cu un palton oversize şi cu o pereche de bascheţi albi.

Un pulover mai amplu şi mai strălucitor. Dacă este iarnă nu înseamnă că trebuie să porţi haine groase, urâte şi fără stil. Puloverele arată cel mai bine împodobite cu sclipici. Un pulover fin, croşetat, amplu, cu detalii uşor transparente este cea mai bună alegere. Un model cu guler în V este unul foarte senzual, feminin şi arată de minune cu fustele cu talie înaltă.

Cardiganul strălucitor. Suplu şi elegant, cardiganul strălucitor te ajută să adopţi tendinţa glitter cu subtilitate. În plus, te va ajuta să pui cel mai bine în valoare un total look negru. O ţinută simplă, minimalistă, va deveni imediat mai originală cu ajutorul său!

O geacă caban cu inserţii de glitter. Te-ai săturat de clasicele geci în nuanţe de gri sau de negru? Mizează în acest caz pe o geacă caban cu guler din blană, în nuanţe de albastru profund cu inserţii sclipicioase. Un model original care va merge de minune cu toate ţinutele tale.

Sacoul scurt glitter. Sacoul mai scurt cu sclipici este o valoare sigură din dressing şi se poate purta la o mulţime de stiluri- casual, rock, glamour…. Alături de blugi, pantaloni carrot sau salopetă, fii sigură că vei atrage cu el toate privirile.

Lasă un răspuns