Tendințe – 3 modele de blugi de adăugat colecției tale

Blugii sunt piesele vestimentare atemporale, indemodabile de care femeile nu se mai despart și fără de care nu își imaginează cele mai frumoase sau cool ținute. Și cum denimul este în sezonul primăvară-vară 2021 un veritabil must have, iată care sunt noutățile din raionul blugilor pe care trebuie să le adaugi și tu colecției tale.

Putem remarca că aceste noi modele sunt foarte seventies, un stil are a revenit în forță în 2020 și care se pare că în 2021 persistă.

Blugii cu un model patchwork. Cu un model ton pe ton sau cu detalii foarte colorate, blugii patchwork sunt cei care se remarcă deja de ceva sezoane încoace. Au o latură masculină și destroy pe care o vei adora cu siguranță. Vor veni cu un plus de textură pentru ținutele tale. Dar și cu un plus de șic și cu o latură cool. Iar detaliile patchwork sunt fie pe modelele skinny de blugi, fie pe cele mai largi. Ai de unde alege.

Blugii evazați. Blugii evazați sau „labă de elefant”, sunt cei mai în vogă în acest an. Sunt cei care îți permit să porți tocuri foarte înalte. În plus,sunt cei care te ajută să ai o alură delicios de retro și foarte nonșalantă. Cel mai frumos model pentru anul 2021 sunt cei kick flare, evazați brusc de la genunchi. Sunt cei care te vor ajuta să ai cel mai frumos look estival, un look casual, cool, romantic și boem.

Blugii cropped. Blugii croppedsunt blugi care sunt croiți puțin mai grosier și care se află puțin deasupra gleznei. Alura lor dreaptă este cea care îți va pune în valoare cele mai frumoase perechi de pantofi. În versiune evazată arată minunat alături de o pereche de sandale în nuanțe de galben.

Ce zici? Îi vei adăuga și tu colecției tale?

Lasă un răspuns