Top 4 modele de fuste must have pentru vara anului

Azi, am câteva întrebări pentru voi. Așteptați cu nerăbdare vara? Vreți să vă puneți în valoare picioarele frumos bronzate? Nu spuneți Nu celor mai frumoase modele de fuste în vogă ale anului 2021, nu-i așa?

Dacă la toate cele trei întrebări, răspunsurile sunt pozitive, atunci ar trebui să citiți fără să mai stați prea mult pe gânduri acest articol pentru a merge mai apoi la shopping.

Fustele nu sunt doar lejere, cool, sexy, confortabile și foarte ușor de purtat. Sunt piese vestimentare glamour care știu cum să te pună în valoare de fiecare dată. Iată deci care sunt cele mai în vogă modele de fuste pentru vara anului 2021. Cu ele vei face furori cu siguranță!

Fusta mini plisată. Versiunea sa midi a sedus deja o mulțime de fashioniste înrăite în primăvara anului 2021. În această vară nu mai sta pe gânduri și alege să mizezi pe o versiune mini. Cele mai îndrăznețe pot miza chiar și pe o versiune tutu. Și trebuie să ții cont de încă un lucru- versiunile cu imprimeuri sunt un must have foarte șic!

Fusta vintage. Moda schimbă des trendurile, dar unele tendințe vechi rămân în picioare. Este și cazul stilului vintage. Fustele cu un model vintage sunt foarte elegante, șic și clasice. Cel mai în vogă model este cu siguranță cel midi fluid.

O fustă cu motive, sau nimic. Orice model de fustă ai alege, trebuie să te asiguri că este împodobit cu cele mai frumoase motive ale verii. Dungi, flori, motive aztece, buline, umbreluțe, inimioare, imprimeuri inspirate din benzile desenate sau din desene, ai de unde alege.

Fusta tip portofel. O variantă a fustei asimetrice, o fustă petrecută care te poate pune în valoare foarte bine. Este subtilă și sexy și se potrivește de minune atât la un lok șic cât și la unul casual.

Lasă un răspuns