Top 5 tendințe reperate pe celebra rețea Pinterest

Celebra rețea Pinterest a făcut un mic studiu cu privire la cele mai în vogă trenduri ale verii 2016. În program- trenduri noi, trenduri deja-vu, sexy sau exotice.

Platforma socială preferată a fashionistelor înrăite a făcut deci un stiudiu de caz foarte interesant. Ocazie cu care vom observa că unele trenduri apărute deja de ceva sezoane încoace, sunt încă sunt de actualitate.

Sandalele cu șireturi sau cu franjuri. Dacă vrei să fii cea mai trendy în sezonul estival 2016, va trebui să mizezi pe sandalele cu franjuri sau cu șireturi. Cu toc sau fără, în nuanțe uni, pastelate sau fluo, ai de unde alege. Cele în nuanțe de albastru regal sunt cele mai frumoase.

Costumul de baie cu decupaje. Apărut pe piață de ceva vreme încoace, costumul de baie cu decupaje sau cel ajurat te va ajuta să fii cea mai frumoasă sirenă de pe plajă. Dar se pare că cel mai în vogă costum de baie nu va fi doar el, ci și cel monokini.

Kimono-ul. Se pare că trecerea timpului nu afectează deloc faimosul kimono japonez. Revenit pe scena modei în sezonul primăvară-vară 2016, kimono-ul este cea mai bună idee în aceasă vară pentru a accesoriza un costum de baie sau cea mai lejeră ținută cu un top cropped și o pereche de pantaloni foarte scurți. Uni sau cu flori, te va face să te simți ca o veritabilă geișă.

Broderiile. Ai impresia că broderia este demodată? Ei bine, nu e chiar așa. Este chiar teribil de fashion. Este cea mai discretă în cele mai frumoase detalii pe o cămașă sau un tricou. Broderiile arată cel mai bine pe un top cu mesaje, navy sau pe cele imaculate.

Gențile XXL. Vara anului 2016 este anotimpul în care vei purta peste tot gențile XXL. Astfel vei putea purta cu tine peste tot lucrurile de care ai nevoie. În plus, arată minunat alături de rochițele fluide ale verii.

Lasă un răspuns