Top 7 piese vestimentare perfecte pentru a te lăsa dusă de valul de roz

Rozul se pare că este culoarea momentului. Dar nu orice nuanţă de roz, ci cea de roz bonbon. Din cap până în picioare, fashionistele înrăite sunt cele care văd viaţa în roz.

Care sunt piesele vestimentare de adoptat pentru a-ţi umple dressingul de culoare şi de veselie?

Hanoracul hoodie. Cea mai trendy piesă vestimentară a noului sezon se poartă cu stil în nuanţe de roz, alături de blugi şi de o caschetă. Şi dacă vrei să fii cea mai îndrăzneaţă, poartă totul la o pereche de pantofi cu toc.

Cascheta. Este cea care te va ajuta să ai cele mai sporty şi mai urban –cool ţinute. Nuanţa de roz pudrat este cea mai feminină. În plus, cascheta în această nuanţă va pune cel mai bine în valoare o rochie lungă, boemă.

Fusta plisată. Cel mai feminin model de fustă arată minunat în nuanţe de roz. Alături de un pulover gros, gri, vei obţine o ţinută foarte delicată dar foarte modernă în acelaşi timp. Dar poţi miza şi pe un body şi pe o pereche de bascheţi albi.

Geaca bomber. Cea mai stilată geacă a anului 2016, geaca bomber satinată arată minunat în nuanţe pastelate, mai ales în cele de roz. Arată de minune alături de o pereche de blugi cu talia înaltă, de un top negru şi de botine rock and roll.

Piesele vestimentare din catifea. Catifeaua revine şi ea în forţă în sezonul toamnă –iarnă 2016-2017 şi arată de minune în nuanţe de roz bonbon.

Sneakerşii. Iată pantofii adoraţi de toate fashionistele înrăite. Sunt accesoriile perfecte pentru a-ţi completa frumoasa pink collection. Care este cea mai potrivită ţinută? Toate, deoarece sneakerşii în nuanţe de roz merg chiar cu orice.

Geaca de piele roz. Poart-o la blugii mom, la un top alb mai loose şi la botine cu toc sau la bascheţi albi pentru a obţine un look minunat.

Lasă un răspuns