Topul cropped – ghid de bună purtare

Judecat cel mai adesea destul de periculos, topul cropped rămâne totuși piesa vestimentară cheie a unui dress code foarte îndrăzneț și trendy. Iată câteva sfaturi sau reguli de care trebuie să ții cont atunci când vine vorba despre a face din topul cropped piesa de rezistență de la tine din dreesing.

Din familia pieselor vestimentare pe care ți-ai dori foarte mult să le porți, dar care rămân totuși rezervate celor care au o siluetă perfectă, face parte și topul cropped. Popularizat de către Britney Spears și colegele sale în anii 1990, topul cropped rămâne o fantezie stilistică, fantezie care se poate arbora însă cu seninătate. Iată cum.

Alături de o piesă vestimentară cu talie înaltă. Adică alături de o fustă sau de o pereche de pantaloni cu talia inaltă. Astfel vei ascunde ceea ce este de ascuns dacă ai complexe cu privire la abdomen, dar vei obține o ținută foarte cool.

Mizează pe total look. Adică alege un top cropped asemănător cu o pereche de pantaloni eleganți ca și cum ai purta un costum. Vei obține un ansamblu foarte șic, asta chiar dacă îți dezvălui destul de multă piele.

Joacăte cu suprapunerile. Cele mai îndrăznețe dintre voi pot purta topul cropped peste o cămașă, peste o rochiță de vară sau peste un tricou alb, simplu.

Poartă peste o vestă. Nimic nu se compară cu o vestă fluidă sau cu un blazer fără mâneci pentru a tempera puțin impresia de nuditate lăsată de tpul cropped. Top pe ton pentru o seară mai elegantă sau alături de cele mai frumoase contraste pentru cel mai frumos look casual, ai de unde alege.

Joacă-te cu volumele. Topul cropped arată minunat alături de cele mai frumoase piese vestimentare XXL. Dar și de o fustă plisată midi sau o fustă tip pantalon structurată. O ținută care se poate purta și la birou.

Lasă un răspuns