Unde călătorim în Noiembrie?

Nu știi care sunt destinațiile de călătorie ideale pentru luna Noiembrie? Ți-ar plăcea să mai schimbi puțin aerul și să te pregătești pentru întâmpinarea iernii găsind o destinație însorită? Iată câteva destinații, mai îndepărtate și mai apropiate.

Vizitează Nepal în această toamnă. Alege drept destinație pentru luna Noiembrie Nepal, pleacă la mii de kilometri distanță pentru a descoperi noi orizonturi. Vizitează Katmandu care beneficiază de 10 ore de soare pe zi și profită din plin de culorile magnificelor sale temple și mănăstiri. Temperaturile în luna Noiembrie se situează între 8 si 24 de grade la Katmandu însă dacă optezi pentru trekking la Annapurna vei avea parte de temperaturi ce depășesc lejer 30 de grade. Profita de luna Noiembrie pentru a descoperi toate comorile ascunse de această țară.

Pleacă în Cuba în Noiembrie. O călătorie la început de Noiembrie în Cuba înseamnă să profiți de un sejur relaxant înainte ca turiștii să invadeze țara și prețurile să explodeze. Noiembrie este cea mai indicată lună pentru vizitarea acestei țări. Profită de faptul că vei ateriza la Havana pentru a descoperi acest oraș colorat. Castelele sale, teatrul sau muzeul dedicat revoluției sunt niște locuri care nu trebuie să lipsească de pe lista de vizite înainte de a te îndrepta spre Santa Clara pentru a vizita mausoleul ridicat în cinstea lui Che Guevara sau la Matanzas pentru a vizita grota lui Saturn.

Seychelles pentru a profita de soare în Noiembrie. Chiar dacă este o destinație îndepărtată, merită. Profită de soare, fă-ți plinul de Vitamina D pentru a putea înfrunta cu forțe proaspete iarna care se apropie cu pași repezi. Temperaturile exterioare sunt cuprinse între 24-30 de grade, apa mării are 28 de grade. Profită de temperatura apei pentru a descoperi scufundările submarine și să admiri coralii în culori mafnifice. Nu uita să faci poze, sigur vei stârni invidia apropiaților.

Lasă un răspuns